Please update your version of the free Flash Player by downloading here

Terasamente / Demolari / Foraje

Excavații și amenajări exterioare


În domeniul excavaţiilor şi amenajărilor exterioare compania noastră lucrează la cele mai înalte standarde de calitate si complexitate.

Excavaţii în taluz1. Excavaţii în taluz: portofoliul nostru reuşeşte să vorbească de la sine prin lucrările executate de-a lungul timpului ce au variat de la volume de 5.000 mc până la excavaţii cu volume de 600.000 mc, dovada fiind ansamblurile rezidenţiale Belvedere Residence, Pipera City, Primăvara Lujerului sau Green Residence.

Excavaţii sub sprijiniri2. Excavaţii sub sprijiniri: din 2004, PCS a dezvoltat o divizie specializata în domeniul excavaţiilor, ce a transformat compania noastră în lider în montajul de sprijiniri metalice şi excavaţii aferente.Deţinem în prezent  pentru activitatea de sprijiniri metalice pentru excavaţiile cu regim special peste 600 de tone de spraituri cu diametre între 250 şi 800 mm pentru sprijinirea malurilor şi filate metalice de diferite mărimi şi 40 de sudori, organizati in echipe mobile, ce execută lucrarile la standarde inalte. Am efectuat lucrări la care au fost montate intre  30 de tone şi 250 de tone de sprijiniri de toate tipurile, precum:
» sprijiniri orizontale pentru fundaţii cu până la 4 subsoluri;
» sprijiniri oblice în radier;
» sprijiniri orizontale în plăci;
» sprijiniri oblice în morţi de beton;
» sprijiniri cu grindă zăbrelită;

Excavaţii TOP-DOWN3. Excavaţii TOP-DOWN - Executam fundatia prin excavare in sistem «top-down», pentru mai multe niveluri subterane. Lucrarile includ, astfel, constructia peretilor mulati, a pilotilor, excavarea, realizarea fundatiilor si a structurii nivelurilor subterane PCS a executat între 2008-2011 excavaţii în sistem TOP-DOWN care totalizeaza un volum total de peste 140.000mc, fiind una din puţinele firme autohtone capabile să execute astfel de lucrări.
Demolari

Demolari

Am dezvoltat o divizie specializata de demolari, contractand lucrari din ce in ce mai complexe si investind foarte mult in tehnologia de ultima generatie, pentru a asigura calitatea lucrarilor noastre.
Astazi avem lucrari in toata tara si suntem una dintre companiile puternice de pe piata romaneasca.

Avem dotari de top in domeniu,divizia fiind dotată cu utilaje şi accesorii necesare demolărilor de toate tipurile: foarfeci demolatoare KRUPP-ATLAS COPCO, picoane demolatoare INDECO montate pe excavatoare de mare capacitate KOMATSU PC 240-350 şi LIEBHERR R 944 cât şi pe buldoexcavatoare,dispozitive de demolare capete de piloţi cu diametre între 400 si 2000 mm si altele.

Executăm / contractăm, astfel, la solicitarea clienţilor şi partenerilor:
Demolari
» Demolări la mare înălţime ( până la 30 m) cu utilaje speciale;
» Demolări speciale pentru capete de piloţi cu echipament special (Mantovannibene);
» Demolări speciale cu fir de lanţ pentru zone în care nu sunt permise vibraţiile.Piloţi şi ancoraje


Foraje

Departamentul specializat dedicat execuţiei de piloţi şi ancoraje are în dotare 5 instalaţii de forat, dintre care 3 instalaţii noi Cammacchio MC 1500-3000 pentru foraje în sistem CFA, 2 instalaţii pentru ancoraje şi o instalaţie pentru forare puţuri de apă. Exclusiv pentru această activitate avem specializata o echipa de 40 de angajaţi cu 6 ingineri specialişti în domeniu.

Executăm, la cerere, foraje pentru piloţi de sprijin şi de fundaţie cu diametre între 300 şi 900 mm / adâncimi între 4m şi 22 m şi puţuri de apa până la 250m adâncime.