Please update your version of the free Flash Player by downloading here

Prezentare

PREZENTARE GENERALA PCS


În permanentă dorinţă de dezvoltarea PCS a reuşit să îşi diversifice activităţile legate de profilul construcţiilor. Astfel, au fost specializate alte inca doua firme, cu care formeaza grupul PCS, acoperind în acest moment toată aria de produse şi servicii,astfel incit in prezent a devenit unul din grupurile de referinta in activitatea de construcţii din România.

Grupul PCS numără astăzi 4 companii:

1. PCS: care are ca principal obiect de activitate execuţia de construcţii civile şi industriale.In cei 18 ani de ani de la înfiinţare, compania a reuşit să devina o marca de prestigiu pe piaţa românească de construcţii.
2. ST METAL TRADING: compania care se gestioneaza sectia de confectii metalice grele si realizeaza toata proiectele din acest domeniu.


 

PREZENTARE PCS

PCS este o companie românească înfiinţată în 1994 ,axată în principal pe construcţii civile şi industriale, acoperind în acest sens o sferă largă de servicii necesare acestei activităţi. PCS are divizii specializate, care executa lucrari de infrastructura si fundatii speciale, lucrari in constructii de drumuri si autostrazi , excavaţii şi amenajări exterioare, demolări, executie piloţi şi ancoraje, uzinare si montaje confecţii metalice, lucrari de executie tâmplărie PVC si aluminiu,vitrari si placari cu compozit tip bond, o staţie de combustibil PCS Oil Camoil si vânzări de materiale de construcţii.
Managementul firmei este asigurat de o echipa de specialisti, cu mare experienta si dornica de implementarea a principiilor de piata comunitar europene la toate nivelurile de activitate a tuturor angajatilor.


Preocuparea managementului a fost si este de a se stabili masurile si premisele imbunatatirii si tinerii sub control a intregii activitati, asigurand consecventa si coerenta, disciplina si rigoare.Astfel, managementul a facut si face eforturi permanente de a cunoaste in mod operativ starea sistemului, de a depista problemele dificile, de a le rezolva si a activa continuu sistemul calitatii ,care,in final sa poata asigura: cresterea productivitatii si eficientei,reducerea neconformitatilor si in consecinta a pierderilor, reducerea costurilor, cresterea profiturilor,cresterea competitivitatii si satisfacerea cerintelor clientilor.