Please update your version of the free Flash Player by downloading here

Produse petroliere/ Vanzari materiale

PCS Oil Camoil

PCS Oil Camoil


Inaugurarea în 2004 a staţiei de combustibil PCS Oil Camoil a venit ca o necesitate a dezvoltării companiei. Am dezvoltat şi vânzarea de combustibili în regim en gros, cu licenţă specială, deţinând în acest sens 3 cisterne de transport combustibili. Localizată în imediata apropiere a sediului nostru, la intersecţia dintre Şoseaua de Centură cu Şoseaua Berceni staţia de combustibil s-a dovedit a fi un real succes,astfel ca de la darea in folosinta s-au realizat vânzări de peste 80.000.000 de litri pentru doar 3 produse.Vânzări de materiale de construcţii


Vanzari materiale de constructii

PCS a creat un departament specializat cu o echipă dinamică formata din profesionisti foarte bine instruiti, pentru achizitionarea si vinzarea materialelor de construcţii care va sta la dispozitie cu o gama larga de materiale de constructii de calitate superioara: caramida, BCA, gleturi, adezivi si profile metalice, pavele, otel beton, tencuieli, vopsele lavabile, lacuri, ferestre de mansarda, sisteme de invelitori si altele. Suntem dealeri pe toată gama de materiale de construcţii ai unor producatori renumiti precum WIENERBERGER, Weber - Batec , TRILAK, WELUX, BRAMAC, SEMMELROCK, SOCERAM, SAINT GOBAIN, RIGIPS, CARPATCEMENT, Lafarge, Holcim,, Lindab, Verblock.
Detinem 2 spatii de depozitare a materialelor in conditii optime,
» unul în sudul Bucureştiului de peste 20.000 mp;
» cel de-al doilea în orasul Chitila de aprox. 5000 mp.
Pentru transportul si livrarea la client avem la dispozitie utilaje speciale de incarcare-descarcare :3 masini cu macara de 7.5 tone , o masina cu platforma pentru transport agabaritic si 2 masini de 3.5 tone si alte utilaje specifice.
Pentru a avea succes pe piaţă ne concentram pe identificarea metodelor şi instrumentelor adecvate pentru evaluarea gradului de satisfacţie a clienţilor şi asigurarea loialităţii acestora, precum şi pe îmbunătăţirea sistemului relaţional intern şi extern şi crearea unor relaţii de parteneriat cu clienţii fideli.