Please update your version of the free Flash Player by downloading here

Constructii civile / industriale

Constructii civile, constructii industriale

Cu un background puternic pe piaţa de construcţii din România, compania PCS a reuşit să se impună rapid în proiectele dezvoltate odată cu expansiunea pieţei imobiliare.
Suntem conştienţi că dezvoltarea permanent activă în cadrul construcţiilor civile şi industriale trebuie mereu susţinută de înaltă calificare a angajaţilor companiei noastre. De aceea, suntem foarte selectivi în ceea ce priveşte alegerea personalului.
Ne plac provocările şi acesta este poate şi motivul pentru care în prezent putem derula proiecte de orice dimensiune sau grad de dificultate.

Realizam lucrari de mare complexitate in domeniul constructiilor industriale,hale industriale depozite frigorifice, centre de distributie si logistice, centre comerciale, fabrici procesare, ferme, cladiri administrative si showroom-uri,precum si retele de distributie pentru utilitati: statii epurare statii de pompare , devieri conducte , consolidari de maluri,lucrari de izolatii si instalatii: termoizolatii, hidroizolatii cu tehnologii si materiale de ultima generatie, instalatii electrice, termice, sanitare;
PCS înțelege noile tendinţe în acest domeniu şi a implementat tehnologii moderne pentru executarea cu profesionalism a lucrarilor la staţiile de metrou.